برخی افراد به دلیل پوسیدگی و … مجبور به کشیدن دندان های خود می شوند که ایمپلنت دندان و استفاده از دندان مصنوعی از جمله روش های جایگزین کردن دندان های از دست رفته است که ظاهری شبیه به دندان های طبیعی دارند و فرد در هنگام غذا خوردن دچار مشکل نمی شود. دندان مصنوعی ژله ای یکی از انواع دندان های مصنوعی است که لازم است قبل از استفاده از آن درباره مزایا و معایب آن آشنا شوید؛ پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
دندان مصنوعی معمولی و ژله ای از دو قسمت پایه و تاج دندان تشکیل شده است که قسمت تاج دندان هر دو شبیه یکدیگر است و تنها تفاوت آنها به قسمت پایه در نوع ژله ای و معمولی برمی گردد. برای ساخت این بخش از اکریلیک، نایلون و فلز کروم کبالت استفاده می شود. در صورتی که پایه دندان از جنس نایلون باشد؛ به آن دندان مصنوعی ژله ای گفته می شود.
از جمله کاربردهای انواع دندان های مصنوعی ژله ای عبارتند از:
✔ شاید این مطب به دردتون بخوره: قیمت دندان مصنوعی چقدر است؟
ژله ای، اما چرا؟
دندان مصنوعی معمولی بر پایه اکریلیک ساخته شده است که معایب زیر را دارد:
به هر حال تمامی روش های پزشکی و دندانپزشکی عوارض و معایب خاص خود را دارند که دندان مصنوعی ژله ای نیز از قاعده مستثنی نیست. از جمله معایب و عوارض دندان مصنوعی ژله ای عبارتند از:
اکثر انواع دندان مصنوعی ها باید در جای مرطوب نگهداری شوند. دندانپزشکان توصیه می کنند دندان مصنوعی را هر شب در آب قرار دهید.
پس از اینکه دهانتان به وجود پروتزها عادت کرد، توصیه می شود که قبل از خواب حتما پروتزها را از دهانتان دربیاورید. لثه شما نیاز به استراحت 6 الی 8 ساعته در روز دارد.
این پست برایتان چقدر مفید بود؟
برای امتیاز دهی روی ستاره ها کلیک کنید
میانگین امتیازات / 5. تعداد امتیازات
هیچ امتیازی ثبت نشده، شما اولین امتیاز را ثبت کنید
مجله تخصصی دندانه یکی از مهم ترین پایگاه های سلامت دهان و دندان است؛ که به کلیه موارد مربوط به چگونگی پیشگیری و درمان مشکلات مربوط به دهان و دندان به زبانی کاملا ساده می پردازد.
این پست برایتان چقدر مفید بود؟
برای امتیاز دهی روی ستاره ها کلیک کنید
میانگین امتیازات / 5. تعداد امتیازات
هیچ امتیازی ثبت نشده، شما اولین امتیاز را ثبت کنید